Fourage & strooisels voor varkens

Fourage & stro voor varkens

Kies voor diverse soorten fourages, waaronder stro voor uw varkens. U kunt bij JL-Agro terecht voor bijvoorbeeld gerst stro of tarwestro, maar daarnaast ook voor de gemalen variant en natuurlijk koolzaadstro. U kunt kiezen uit verschillende lengtes van de stro, waardoor u er voor kunt zorgen dat uw dieren hier optimaal profijt van hebben en dat het aansluit bij hun specifieke behoeften.

Luzerne en hooi

Onze fourages bestaan daarnaast uit zowel luzerne als hooi. Met behulp van de luzerne zorgt u ervoor dat u het rantsoen voor uw dieren kunt verrijken met structuur, zonder dat u aan de andere kant wat in hoeft te leveren op het gebied van energie of eiwitwaarde. De lange vezel in de luzerne zorgt ervoor dat uw vee gestimuleerd wordt om goed te kauwen.

Strooisels voor uw varkenshouderij

U kiest bij JL-Agro uit verschillende van de beste strooisels voor uw varkenshouderij. Uiteraard zijn de producten zoveel mogelijk natuurlijk van aard, zodat ze op een verantwoorde manier zorgen voor het ligcomfort van uw varkens en andere dieren. Samen met de diverse leveranciers zorgen de strooisels voor een uitstekende balans op uw varkenshouderij, om ervoor te zorgen dat uw dieren een optimale verzorging genieten.

Samenstelling van de strooisels

De strooisels voor uw varkenshouderij zijn op uiteenlopende manieren samengesteld, maar zorgen er in ieder geval voor dat het ligcomfort en het absorptievermogen zo groot mogelijk zijn. We hebben houtkrullen, zaagsel, stro enz. U kunt ook bijvoorbeeld zaagsel met powercal mengen, voor een hygiënische en absorberende ondergrond. Laat u vrijblijvend adviseren over het juiste gebruik van strooisels in uw varkenshouderij, door een van onze specialisten die u graag te woord staat.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@jl-agro.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.