Fourage & strooisels voor pluimvee

Hoogwaardige strooisels voor uw pluimvee

JL-Agro is uw partner op het gebied van strooisels voor uw pluimvee, door u de best mogelijke kwaliteit aan te leveren. Wij onderhouden uitstekende contacten met de leveranciers van diverse soorten strooisels, waardoor we altijd voor een perfecte mix kunnen zorgen. Laat u vrijblijvend adviseren over het gebruik van strooisels binnen uw pluimveehouderij, door contact op te nemen met een van onze deskundigen op dit gebied.

Strooisels als houtvezel en stro

Strooisels die goed geschikt zijn voor uw bedrijf zijn onder andere houtvezel en diverse vormen van stro. Met behulp van deze producten zorgt u ervoor dat vocht zo min mogelijk kans krijgt op uw pluimveehouderij en dat uw dieren profiteren van optimaal ligcomfort. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat houtvezel en stro het uitstekend doen als strooisels en daarom op grote schaal worden toegepast binnen de pluimveehouderij.

Voordelen van lucerneruifjes

Ruifjes zijn zeer eenvoudig in het gebruik en alleen al daarom breed toepasbaar binnen uw pluimveehouderij. De ruifjes zijn op een zeer diervriendelijke manier ontworpen en uitgevoerd, om ervoor te zorgen dat ze op een zo natuurlijk mogelijke manier aan hun voeding kunnen komen. De openheid van de ruif zorgt ervoor dat uw dieren er van verschillende kanten gebruik van kunnen maken, vanwege de optimale toegankelijkheid.

 

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@jl-agro.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.