Fourage & strooisels voor paarden

Fourage en stro

U kunt bij ons terecht voor onder andere gerstestro of tarwestro, daarnaast ook voor de gemalen variant en natuurlijk koolzaadstro. Wij kunnen stro leveren in kleine baaltjes van ongeveer 20 kg en grote pakken van 70 cm en 90 cm.

Voor een volledige prijsopgave kunt u contact opnemen met één van onze vertegenwoordigers.

Luzerne

Onze fourages bestaan daarnaast uit zowel lucerne als diverse soorten hooi. Met behulp van de lucerne zorgt u ervoor dat u het rantsoen voor uw dieren kunt verrijken met structuur, zonder dat u aan de andere kant wat in hoeft te leveren op het gebied van energie of eiwitwaarde. De lange vezel in de lucerne zorgt ervoor dat uw paard gestimuleerd wordt om goed te kauwen waardoor een optimale darmflora wordt gestimuleerd.

Hooi voor uw paard

Ruwvoer is de basis van een goed uitgebalanceerd voerrantsoen. Het is van belang dat het ruwvoer van goede kwaliteit is. De juiste voeding ondersteunt uw paard in zijn ontwikkeling en draagt bij aan een optimale gezondheid

Wij halen onze producten zowel uit binnen- en buitenland en zorgen daarmee altijd voor een optimale kwaliteit van het hooi dat we aanbieden. Wij onderhouden uitstekende contacten met de diverse producenten en zijn op die manier in staat om de kwaliteit van de producten nauwlettend in de gaten te houden. Zo kiest u voor een uitstekende basis ruwvoer voor uw paard.

Wij hebben diverse soorten hooi onder andere weidehooi en Timothee hooi uit Engeland. Timothee hooi is uitermate geschikt voor uw (sport)paard(en) omdat het suiker- en eiwit gehalte laag is en het heeft een grove structuur.

Diverse strooisels voor uw paarden

Naast de diverse soorten stro hebben wij ook een ruim assortiment strooisels voor in de paardenbox. We hebben vlas, houtkrullen en zaagsel deze strooisels zorgen voor een uitstekende bodembedekking en een optimaal ligcomfort.

Ook voor de strooisels werken wij samen met diverse fabrikanten waardoor wij een ruim assortiment kunnen aanbieden.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@jl-agro.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.