Fourage & strooisels voor schapen, geiten en herten

Diverse soorten fourage voor schapen, geiten en herten

U kiest bij ons uit diverse soorten fourage voor geiten, herten en schapen. We houden er daarbij rekening mee dat uw dieren echte herkauwers zijn en daarom een bepaald minimum aan ruwvoeders nodig hebben. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw dieren een goede balans van voedingsstoffen ontvangen, die goed past bij hun positie binnen hun algehele ontwikkeling.

Advies over fourage voor schapen, geiten en herten

Laat u volledig vrijblijvend adviseren over de fourage voor uw geiten, schapen en herten, door contact op te nemen met een van onze specialisten. Zij vertellen u op basis van de behoeften van uw dieren graag welke fourage het best geschikt is, bijvoorbeeld om uw dieren verder te laten groeien. Met een evenwichtige voeding zorgt u ervoor dat zowel de conditie als de gezondheid van uw dieren een optimum zal bereiken.

Strooisels voor uw schapen, geiten en herten

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten strooisels, die uitstekend geschikt zijn voor uw geiten, herten en schapen. Zo zorgt u ervoor dat zij van voldoende ligcomfort profiteren en daardoor op een prettige manier in uw stal verblijven. De stof arme strooisels zorgen er bovendien voor dat uw dieren in een optimale conditie blijven, aangezien dat positief bijdraagt aan de gezondheid van uw geiten, herten en schapen.

Strooisels als een spons

De strooisels voor uw geiten, herten en schapen werken daarnaast als een spons, aangezien ze de eigenschap bezitten om vocht op te kunnen nemen en vast te kunnen houden. Zo kunt u kiezen voor stro, houtvezel of zaagsel en zorgt u ervoor dat vocht zo min mogelijk kansen krijgt. Met de juiste strooisels voor uw geiten, herten en schapen zorgt u als het ware voor een optimaal leefklimaat in de stallen.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@jl-agro.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.