Over JL-Agro

Wie zijn wij?

Lyus Wijnen is in 2007 gestart met het bedrijf onder de naam Wijnen-Agro vanuit Landhorst.
Door de snelle groei van het bedrijf was er al snel behoefte aan meer ruimte voor de opslag en kantoorruimte.
Dit werd gevonden aan de Wanroijseweg 1a in Boekel. Deze verhuizing vond plaats in 2012.
In 2014 is Jan-Willem van Felius als compagnon van Lyus toegetreden, nadat hij daarvoor een aantal jaren als zzp-er voor Wijnen-Agro had gewerkt.

Fusie in 2018

Door de toenemende drukte is in 2018 besloten om een fusie aan te gaan met Joost Welten Fourage uit Someren.
De naam veranderde vervolgens in Wijnen Welten Agro. Hieraan werden Wijnen Welten Transport, Wijnen Welten Organics  en Wijnen Welten Equine Exclusieve toegevoegd.
Helaas werd er na twee jaar besloten, dat de samenvoeging niet bracht wat ervan verwacht werd. De bedrijven zijn in 2020 weer ieder hun eigen weg gegaan.

Nieuwe naam JL-Agro BV

Nadat ons bedrijf in februari 2020 opnieuw verhuisde naar een nieuwe locatie, namelijk de Zeelandsedijk 15 in Volkel, werd er besloten om een nieuwe naam aan te nemen. Dit is JL-Agro BV geworden. De J van Jan-Willem en de L van Lyus. De hippische sector wordt bediend door JL-Agro Equine Exclusive en via www.paardenspecialist.nl kunt u tegenwoordig uw producten via de webshop aanschaffen.

Met inmiddels 12 medewerkers in dienst, gaan we vol goede moed de toekomst tegemoet en willen we ons onderscheiden door ons te specialiseren in de verschillende
onderdelen van de agrarische en hippische sector.
Onze medewerkers van de binnen- en buitendienst beschikken over een grote productkennis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Certificering

JL-Agro BV is GMP+, GMO Controlled, SKAL en SecureFeed gecertificeerd.