Fourage & strooisels

Inkopen fourage & strooisels

JL-Agro speelt ook een belangrijke rol bij het inkopen van hooi, lucerne, gedorst hooi, koolzaadstro, silage pakken en verschillende soorten gesneden of gehakseld stro.

Deze fourage & strooisels worden ingekocht in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Spanje en Nederland. Zo kan JL-Agro de prijs – kwaliteit verhouding zo gunstig mogelijk houden. Al onze aankopen in het buitenland worden door walking-floors en/of combinaties, met de juiste certificering, getransporteerd naar de eindverbruiker.

Strooisels voor diepstrooisel boxen

Bij JL-Agro mengen we verschillende losgestorte producten met elkaar om een goed ligcomfort te verkrijgen.
Daarbij is een juiste PH-waarde belangrijk om zo de infectiedruk zo laag mogelijk te houden.

walking floor

Al ons zaagsel wordt vakkundig gemalen in onze eigen loods en dan naar keuze met de verschillende hoeveelheden Power-Cal gemengd. De verhouding is in overleg op maat samen te stellen.

Ook mengen we verschillende soorten kalk met gehakseld stro. Dit is een vochtig product en blijft daarom goed liggen in de diepstrooiselboxen. Dit geldt ook voor het mengen van vochtig zaagsel met een vochtige kalksoort. Deze producten worden met onze  eigen zeer wendbare walking-floor ( meerdere assen gestuurd ) van 55 kuub en GMP+certificering vervoerd.

Strooisels

Ook heeft JL-Agro de strooisels voor uw verhoogde boxen met de eventuele koematrassen. Onze producten hiervoor variëren van zaagsel, gemalen (afgezeefd) en gehakseld tarwe tot gemalen of gehakseld koolzaadstro.

Deze producten zijn verkrijgbaar in grote verpakkingen van 320 kg en kleine verpakkingen van 20 kg en gestapeld op pallets. Deze verpakkingen worden thuisbezorgd met onze eigen vrachtwagen en deze heeft ook een meeneem-heftruck (kooiaap) bij zich om de pallets bij u op de juiste plek te zetten.

 

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@jl-agro.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.