Voeding voor schapen, geiten & herten

Het belang van goede voeding voor uw schapen, geiten en herten.

Goede voeding voor uw geiten, herten en schapen is van groot belang, tijdens iedere fase van de groei of ontwikkeling die ze doormaken. Dat heeft vooral te maken met het feit dat u op basis van natuurlijke grondstoffen voor een uitstekende balans kunt zorgen, die bijdraagt aan de algehele gezondheid. JL-Agro biedt u een uitgebreide keuze uit producten die op een kwalitatief hoogstaande manier voor u zijn samengesteld en daarmee de best mogelijke balans binnen de voeding bieden.

Goede voeding tijdens de dracht

De goede voeding is voor al uw schapen, herten en geiten van belang, maar vraagt om aanvullende aandacht zodra er sprake is van een dracht. Tijdens die periode zorgt een goede balans van voedingsstoffen ervoor dat zowel uw huidige dieren als de jongen op een optimale manier groeien. Door zowel de mineralen, eiwitten en energie met elkaar te combineren zorgt de juiste samenstelling voor een optimale groei en ontwikkeling van al uw dieren.

schapen geiten herten diervoeding Wijnen Welten

Merken diervoeding

 

Betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand

Van Gorp heeft zich sinds 1923 ontwikkeld tot een producent van diervoeders voor onder andere geiten, schapen en herten die bekend staat om de uitmuntende betrouwbaarheid en de optimale kwaliteit die men aan weet te bieden. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment. Zo zorgt u voor een optimale voeding voor uw geiten, schapen of herten, op basis van zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen en pure kwaliteit.

Eisen binnen de hobbysector

De diervoeders voor uw geiten, schapen en herten zijn vooral gericht op de hobbysector, maar dat zorgt er aan de andere kant niet voor dat ze niet professioneel toepasbaar zijn. U kiest voor producten waarbij de mineralenbalans uitstekend is, net als het vitaminepatroon en natuurlijk de toevoeging van de juiste kruiden. Zo blijven uw geiten, schapen en herten jong en vitaal, vanwege de gezondheid die op een uitstekende manier gestimuleerd wordt door de diervoeders van Van Gorp.


Green-line® concept van Havens

JL-Agro B.V. werkt graag aan groene concepten en omarmt dan ook het Green-Line® concept van Havens. Men zorgt er op die manier voor dat de producten die er worden geleverd voor geiten, herten en schapen op een zo natuurlijk mogelijke manier worden geproduceerd. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen en die worden vervolgens op een zo natuurlijk mogelijke manier verwerkt.

Voeders voor geiten en kleine herkauwers

U kiest bij ons onder andere uit een uitgebreid assortiment aan producten voor geiten en andere kleine herkauwers. U kunt hierbij denken aan G-R Opstartmuesli, maar daarnaast ook aan Geiten-Conditie-Brok. Voor de schapen is er Lammerenkorrel H.E., Schapen-Fok-Korrel of L&S Lammeren en Schapenmuesli beschikbaar. Uiteraard wordt er geen koper toegevoegd aan deze producten, om er op een zo natuurlijke manier voor te zorgen dat uw schapen of geiten een evenwichtige voeding tot zich krijgen.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@jl-agro.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.