Voeding voor honden

Natuurlijke voeding voor uw hond

Uw hond heeft profijt van een zo natuurlijk mogelijke voeding, ook al wordt zo de mogelijkheid hun eigen voeding samen te stellen volledig ontnomen. Anders dan hun voorouders kunnen ze niet meer op jacht gaan naar een combinatie van gevogelte, viervoeters, kruiden en vruchten. Desalniettemin kiest u bij JL-Agro B.V. voor een evenwichtige samenstellen van de voeding voor uw hond en kat.

Beste merken voor uw hond

U kiest bij ons voor de beste merken op het gebied van de voeding voor uw hond en kat, zodat ze in ieder geval niets tekort komen. U kunt hierbij denken aan de voeding van Barca en Canitas. Zo zorgt u voor een optimale conditie van uw hond. Uw dieren zullen zowel direct als indirect profijt hebben van de voeding die op een uitstekende manier voor ze gebalanceerd is.

wijnen welten agro - diervoeding honden

Merken Hondenvoeding

 

Natuurlijke voeding van Barca premium

JL-Agro B.V. biedt u een uitgebreid assortiment aan producten van Barca Premium, een van de leidende spelers binnen de voeding voor uw hond. Men maakt er gebruik van diverse voedingstoffen en is op die manier gekomen tot een uitstekende balans. Het droogvoer voor uw hond is uitstekend geschikt om het gehele welzijn te bevorderen, op basis van de verschillende natuurlijke ingrediënten die men met grote zorg geselecteerd heeft.

Voordelen van Barca

De voeding voor uw hond van Barca Premium combineert een aantal voordelen en is daarmee een uitstekende keuze. Zo ligt de acceptatie hoog en kan uw hond de voeding gemakkelijk verteren. Verder wordt er geweldig met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waardoor de ontlasting compact is en slechts klein qua hoeveelheid. U zorgt er met de voeding van Barca Premium voor dat uw hond in een topconditie komt, zodat u en uw hond optimaal van elkaar kunnen genieten.


100% natuurlijke grondstoffen bij Canitas

Canitas zorgt op basis van 100% natuurlijke grondstoffen voor een uitstekende en zeer goed gebalanceerde voeding van uw hond. U kiest voor hoogwaardige eiwitbronnen en voedingsstoffen die op een zeer uitgebreide manier getest zijn door deze producent van voeding voor uw hond. Hun passie voor natuurlijke grondstoffen sluit uitstekend aan bij onze wens om op een natuurlijke manier voor de voeding van uw dieren te zorgen.

Eiwitten, vetten en koolhydraten

Het hondenvoer van Canitas bestaat uit een evenwichtige samenstelling van onder andere eiwitten, vetten, koolhydraten en voedingsvezels. Het unieke hiervan is dat u kunt profiteren van de laatste inzichten op dit gebied. Bovendien wordt er doorlopend gezorgd naar de optimale samenstelling, door te variëren met de verschillende hoeveelheden. Met name de toevoeging van vetten door Canitas is erg interessant, aangezien dit een van de belangrijkste energiebronnen voor de hond vormt, die daarom dan ook van groot belang is.


Arion Fresh, de beste ingredienten die de natuur te bieden heeft

Bij ARION willen we dat baasjes en huisdieren samen de tijd van hun leven beleven. We koesteren de vriendschap tussen jou en je viervoeter. En we willen op een gezonde manier ons steentje willen bijdragen om jullie zo lang mogelijk van elkaar te laten genieten. Daarom geven we elke dag het beste van onszelf. Dankzij onze innovatieve productieprocessen kunnen we garanderen dat onze ingrediënten hun voedingswaarde en smaak behouden – voor voedzame, goed verteerbare en lekkere maaltijden die je trouwe viervoeter ondersteunen in elke fase van zijn ontwikkeling. Elk product in onze ARION Fresh-lijn bevat alleen de beste ingrediënten. We werken met herkenbare producten en zijn extra streng bij de selectie van toeleveranciers. Daarom vind je in ARION Fresh niets dan goeds – en alleen het beste dat de natuur te bieden heeft!

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@jl-agro.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.