Voeding voor rundvee

Juiste voeding voor uw rundvee

Wanneer we van een koe verlangen dat zij veel melk of gezond vlees produceert, een goede conditie behoud en tijdig drachtig wordt, vraagt u van haar absolute topsport.

Topsport kan zij alleen maar verrichten met de juiste voeding en een gezonde leefomgeving. Om uw oudere koeien te kunnen vervangen of om groei te realiseren binnen uw bedrijf is een goede jongvee-opfok noodzakelijk. Vanaf het pasgeboren kalf tot en met het afkalven van uw jonge vaars heeft JL-Agro B.V. alles in huis om het (jonge) rund te ondersteunen in haar ontwikkeling.

rundvee diervoeding Wijnen Welten

Merken Rundveevoeding

 

Ruwvoer van Hartog

Hartog staat bekend als een uitstekende producent van ruwvoer voor uw rundvee, op basis waarvan het in een goede conditie en gezondheid komt, om topprestaties te kunnen leveren. Het ruwvoer van uw rundvee bestaat bijvoorbeeld uit een Lucerne-mix, Gras-mix of Compact Gras, deze producten zorgen ervoor dat uw paard een goede basisvoeding krijgt. Hartog werkt met de beste grondstoffen, waardoor de kwaliteit altijd optimaal is.

Krachtvoer van Hartog

Daarnaast is er het krachtvoer van Hartog. Onze deskundigen adviseren u graag over het gebruik van deze voeding voor uw paard. Daarnaast kunt u zelf kiezen voor producten als Balance, Energy Classic, Energy Special en Concept. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een granenmix met een hoge energiewaarde, of aan de andere kant juist voor een totaalvoer dat rijk is aan vitaminen. Met het krachtvoer van Hartog komt uw rundvee in een optimale conditie.


Mijten voor de ontwikkeling van kalf tot rund

Mijten is een Belgische producent van diverse soorten voer voor uw rundvee. Men heeft meer dan 70 jaar ervaring met het produceren van natuurgeoriënteerde en uitgebalanceerde voeding, waardoor het uitstekend aansluit bij de kernwaarden van JL-Agro B.V. Tijdens het productieproces kijkt men kritisch naar de verschillende voedingselementen en eigenschappen, zodat Mijten een optimale ontwikkeling van kalf tot rund mogelijk maakt.

Producten van Mijten

Mijten zorgt voor een berekende bijdrage voor de toekomst van uw bedrijf. Alle voeders worden volgens de GMP-code geproduceerd, waardoor u kiest voor kwalitatief uitstekende producten. U kunt bij JL-Agro B.V. kiezen voor producten voor uw melkvee, maar aan de andere kant ook voor de Jongvee Mix, Vivo Start, Vivo Groei of een van de andere producten van Mijten.


RumiVar

JL-Agro B.V. is uw leverancier van RumiVar. RumiVar is gespecialiseerd in het leveren van mineralen, specialiteiten en concentraten voor de melkvee-, vleesvee-, geiten-, schapen- en varkenshouderij.

Voordelen Rumivar

RumiVar levert premixen en concentraten voor de rundvee- en varkenshouderij aan de mengvoederindustrie. Daarnaast levert men aanvullende diervoeders zoals kalver- en biggenmelk en mineralen die passen bij de praktijk van de hedendaagse melkvee-, vleesvee-, schapen-, geiten- en varkenshouderij.


 

Tentego

Tentego is dé specialist in voeding van vleeskalveren. De ruime kennis en ervaring in de vleeskalverhouderij vormt de basis voor hun productsamenstelling en advisering. Het bedrijf is sinds begin jaren 90 onderdeel van de VanDrie Group.

Kwaliteit van Tentego

Bij Tentego staat het leveren van topkwaliteit en een goede samenwerking met de afnemers voorop. Naast de producten met een hoog rendement, biedt Tentego deskundig advies om te komen tot een optimaal resultaat. Door aan dit principe vast te houden wint Tentego het vertrouwen van steeds meer veehouders. Tentego staat voor: constant hoge kwaliteit, service & Advisering en innovatie

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@jl-agro.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.