Voeding voor katten

Natuurlijke voeding voor uw kat

Uw kat heeft profijt van een zo natuurlijk mogelijke voeding, ook al wordt zo de mogelijkheid hun eigen voeding samen te stellen volledig ontnomen. Anders dan hun voorouders kunnen ze niet meer op jacht gaan naar een combinatie van gevogelte, viervoeters, kruiden en vruchten. Desalniettemin kiest u bij JL-Agro B.V. voor een evenwichtige samenstellen van de voeding voor uw kat.

Beste merk voor uw kat

U kiest bij ons voor de beste merken op het gebied van de voeding voor uw kat, zodat ze in ieder geval niets tekort komen. U kunt hierbij denken aan de voeding van Cat-mix. Zo zorgt u voor een optimale conditie van uw kat. Uw dieren zullen zowel direct als indirect profijt hebben van de voeding die op een uitstekende manier voor ze gebalanceerd is.

Merken Kattenvoeding

 

Cat-Mix

JL-Agro B.V. biedt u een uitgebreid assortiment aan producten van Cat-mix, een van de leidende spelers binnen de voeding voor uw kat. Men maakt er gebruik van diverse voedingstoffen en is op die manier gekomen tot een uitstekende balans.

Het droogvoer voor uw kat is uitstekend geschikt om het gehele welzijn te bevorderen, op basis van de verschillende natuurlijke ingrediënten die men met grote zorg geselecteerd heeft.

 

 

 

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@jl-agro.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.